Waterpret met Lilliputiens

Als je me volgt dan is het wel duidelijk dat wij groot fan zijn van Lilliputiens. Dit vrolijke merk heeft een ontzettend uitgebreide collectie met leerzaam en uitdagend speelgoed. In de nieuwe collectie is de grote favoriet van Tijmen het badspeelgoed. Met water spelen is natuurlijk altijd super leuk. Maar nog leuker is waterpret met Lilliputiens!

Het huis van Lilliputiens

We waren onlangs uitgenodigd in het huis van Lilliputiens. Op een regenachtige dag ging ik samen met Tijmen naar Amsterdam en dompelden we ons onder in de vrolijke wereld van het Belgische speelgoedmerk. De sfeer was super en het was erg leuk om mede-bloggers en hun kindjes te zien! Tijmen begon met bakken en maakte met hulp van twee lieve dames een heerlijke broodcake.

Daarna kreeg hij het mooie witte bad op pootjes in zijn vizier en was daar eigenlijk niet meer bij weg te slaan. Het bad vol kleurrijke speeltjes had echt een grote aantrekkingskracht op bijna alle kinderen die er waren. Met een nat pak van het spelen bij het bad trotseerden Tijmen en ik de regen nogmaals en gingen voldaan richting huis.

De collectie met badspeelgoed van Lilliputiens bestaat uit allerhande speeltjes waarmee je actief in bad kunt spelen. Bijvoorbeeld een basket set waarbij je ballen in de bek van Nicolas de wolf kunt gooien, een vissersboot met een net waar je de vissen in kunt doen en een magisch badboek.

Waterpret met Lilliputiens

Meer zien en lezen over Lilliputiens? Lees hier de andere blogs die ik schreef over bakken, lezen en spelen.

Onze favoriete badspeeltjes

We kregen onze favorieten cadeau van Lilliputiens en ze zijn goed voor uren speelplezier (nou ja uren, je snapt me hé, in ieder geval een tijdje). Grote favoriet van Tijmen is het visspel. Met een hengel met magneet kun je allerlei diertjes opvissen. Goed voor de fijne motoriek! De diertjes zijn genummerd dus we zijn ook langzaam aan aan het oefenen met het herkennen van cijfers. Gemaakt van stof en kan gewoon in de wasmachine (op 30 graden). Ideaal dus!

Lilliputiens

Jonas speelt graag met de Jungle Badbekers. Ze veranderen in vrolijke waterfonteintjes als je ze vult. Deze flexibele badbekers zijn gemaakt van neopreen waardoor ze na het badderen weer heel snel drogen. Ze passen in elkaar en zijn dus lekker compact.

Ik bedacht me dat dit dus ook ideaal speelgoed is om mee op vakantie te nemen. Over drie weken gaan we naar Portugal. Lekker compact in de koffer en multifunctioneel. Want je kunt er ook prima mee spelen in het zand. Dus dan hebben we iets bij ons voor in bad en op het strand. Win-win!

Je kunt dit leuke badspeelgoed online kopen bij onder andere fun4babies.nl en ilovespeelgoed.nl

Lilliputiens
Lilliputiens
Lilliputiens
Lilliputiens
Lilliputiens
Lilliputiens
Lilliputiens
Zo even uitrusten na al dat gespeel hoor! 😉

Ik heb dit speelgoed gekregen om te reviewen voor mijn blog. Zoals jullie van mij gewend zijn geef ik altijd mijn eerlijke mening. 

3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge