SitByMeMe Play Mattress: spelen en chillen in één.

Als ouders van jonge kinderen zijnde waren we altijd al bezig met ‘de grond’ in onze woonkamer (of eigenlijk anywhere). Die moet aan een aantal criteria voldoen en een hele belangrijke is dat er ruimte is voor de kinderen om comfortabel te kunnen spelen en zitten. SitByMeMe heeft een unieke Play Mattress die zorgt voor urenlang speel- en zitplezier.

Eerst heb je een baby die gewoon ligt. En dan ben je dus al bezig met waarop dat lieve babytje moet liggen. Een fijne zachte ondergrond is ideaal, maar het moet wel praktisch zijn. Een speelkleed wat je op kunt bergen bijvoorbeeld. Of de Play Mattress van SitByMeMe. Wij hebben hem nu een paar maanden in huis, maar ik wou dat ik hem eerder ontdekt had. Want echt, al vanaf de piepjonge babyleeftijd heb je profijt van deze mooie speelmatras. Je baby erop, babygym erbij en kijken maar.

Unieke speelmatras

Wat de SitByMeMe matras zo uniek maakt is dat hij twee zijdes heeft. Een ‘rustige’ zijde, in ons geval is dat een mooie blauwe stof met een wit patroon erop. Draai je hem om dan heb je ineens een geweldige stad met wegen, een vliegveld, dierentuin en een rivier. Nodigt meteen uit tot spelen! Met autootjes over de weg, diertjes in de dierentuin, graafmachines, treinen, bootjes, noem maar op. De ‘stad’ op de speelmat is ontworpen door de mannen van Makii. Hun designs zijn supervrolijk en kleurrijk.

De autocollectie (over vliegtuigen, helicopters, treinen en dergelijke heb ik dan nog niet eens gesproken) begint hier aardig uit de hand te lopen dus in de toekomst lijkt het me leuk de speelmat uit te kunnen bouwen met een Waytoplay snelweg. We zetten nu al regelmatig de vintage autogarage die we hebben erbij. En al het Grimms speelgoed dat we  hebben is ook erg geschikt. De regenboogstukken funtioneren geweldig als tunnels. Combineert leuk!

Breed inzetbaar

De matras is 60 x 120 cm (en 5 cm dik) en omdat ie zo mooi is hoeven we hem niet op te ruimen. Hij past gewoon in ons interieur (dat ook behoorlijk kleurrijk en vrolijk is). Naast het auto-speelplezier gebrukt Tijmen hem ook als ‘gymmat’ om lekker op te springen en gek te doen. Vaak worden hier alle kussens op een hoop gegooid om vervolgens ergens vanaf te springen en de speelmatras vormt dat een fijne extra landingsbasis. Jonas speelt er ook regelmatig op en zit in de fase dat hij met blokken in de weer is. Maar het is ook ideaal om boekjes te lezen of een filmpje te kijken op de matras, vooral als je hem halverwege tegen de muur vouwt. En wat dacht je van een extra kindermatras als er iemand komt logeren? Hij ligt reuze lekker!

En ook nog eens wasbaar

En nog een extra voordeel: er zit een rits zodat je de hoes eraf kunt halen en op 30 graden kunt wassen. Dat is toch wel echt ideaal. Na het drogen (niet in de droger!) doe je de hoes er meteen weer om en trekt hij vanzelf strak. Strijken is dus niet nodig. Het matras en de cover zijn gemaakt van OEKO-TEX en bevat dus geen schadelijke stoffen.

De SitbyMeMe Play Mattress is echt een aanwinst in ons huis en ik zou ‘m iedereen aanraden. Hij kost € 99,95 en is daarmee zeker niet goedkoop, maar ervan uitgaande dat hij jaren meegaat op meerdere fronten vind ik het een goede aankoop. Een supermooi verjaardagscadeau voor een peuter of kleuter!

sitbymeme.com

Ik kreeg deze mooie speelmatras van SitByMeMe omdat ik Brandrep voor hun ben. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over een product nadat ik het uitgebreid getest heb.


2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge