Sinterklaas aftelkalender (gratis printable!)

Sinterklaas kapoentje…gooi wat in mijn schoentje! Liedjes worden gezongen, sinterklaasboeken komen tevoorschijn, verlanglijstjes worden ijverig gemaakt (nou ja geroepen). Nu al? Ja dus, Tijmen is 2,5 jaar en er ineens volop mee bezig. Dit weekend komt de man met de baard aan in het land. Ik ben benieuwd.

Sinterklaasgebeuren

Een gezellige tijd, de feestdagen. Maar ik hoor ook veel om me heen dat kinderen zo opgewonden en gespannen worden van het hele Sinterklaasgebeuren dat ze niet meer kunnen slapen. Laten we hopen dat het een beetje rustig blijft … 😉

Misschien helpt het om een wat houvast te hebben dacht ik. Een overzicht zodat de kids kunnen zien hoe lang het nog duurt. Er zijn toch genoeg leuke aftelkalenders? Ja, zeker! Maar ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe. Dus ik heb afgelopen weekend zitten tekenen op de computer en een aftelkalender gemaakt in twee versies. Een versie is al in kleur en de andere versie kunnen de kids zelf inkleuren. 

Printen maar! 

Print hem uit, liefst op wat dikker papier en kleur, kruis of plak erop los tot 5 december. Eventueel kun je nog markeren wanneer het schoentje gezet mag worden. Zo wordt het allemaal lekker duidelijk hopelijk. 😉 

Veel plezier ermee! 

Klik hier voor de kleurenversie / Klik hier voor de zwart wit versie

Je kunt ‘m opslaan met je rechtermuisknop of rechtstreeks vanuit het venster printen.

Voel je vrij om de kalender te printen, te delen met vrienden en te pinnen. Mocht je hem willen overnemen op je eigen blog, link dan wel altijd terug naar deze pagina. Bedankt! 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge