over thethingswelike.nl

Welkom op thethingswelike.nl, een blog over de goede dingen des levens! Ik vind het leuk om dingen te ontdekken. Dat kan een nieuw koffietentje om de hoek zijn maar ook een toffe plek om te slapen ergens in Verweggistan. Als mensen vragen om tips geef ik die graag, dat doe ik al jaren. Dus waarom niet alles bij elkaar op één plek? Deze blog dus. Over leuke dingen; van uitjes in eigen land als vakanties verder weg. Maar ook over mooie spullen, want ik speur graag op het wereld wijde web naar leuke (kinder)kleding, inspiratie, woonspullen, noem maar op.

Ik ben moeder van twee hele lieve jongetjes. Tijmen is 2 en Jonas is dit jaar geboren, op 27 februari 2018. Die knappe man die je regelmatig voorbij ziet komen op mijn Instagram is mijn vriend Dennis en de leukste papa voor onze jongens. Maar dat hadden jullie natuurlijk al lang gezien, want het zijn nogal kopietjes van hun vader. Omdat ik het heel erg leuk vind om moeder te zijn komt dit veelvuldig terug in mijn blog. Ik maak graag uitstapjes met mijn gezin, ga op zoek naar kindvriendelijke plekken en ben dol op duurzaam speelgoed.

Ik werk met veel plezier in Amsterdam Noord als studiomanager voor een fotografen duo. Daarnaast ben ik auteur voor de reisgids Time to Momo Amsterdam. Daarvoor ben ik regelmatig in de stad op zoek naar de leukste adresjes waar ik over schrijf op de Time to Momo blog.

Portugal is ons favoriete vakantieland, ieder jaar gaan we hier met veel plezier naartoe. En ook al kennen we de plek inmiddels goed, toch ontdekken we iedere keer weer iets nieuws. Het is een fijne, veelzijdige en vriendelijke bestemming, zeker ook met kinderen! Je zal hier dan ook regelmatig tips voorbij zien komen over deze fijne vakantiebestemming.

Leuk als je meeleest!

Surfvibes aan de westkust van Portugal