Online favourite #2 Mad About Mats

Het internet staat zo bol van de webshops dat het soms moeilijk is om je een weg te banen door alle meuk en al het leuks. Om het kaf van het koren te scheiden besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe rubriek: Online favourites. Daarin lees je over mijn favoriete vondsten op het wereldwijde web. En dat kan nog wel eens goed van pas komen, als je op zoek bent naar een leuk cadeau bijvoorbeeld. Deze favourite is perfect om mee te nemen naar een housewarming! 

Kleur in huis met Mad About Mats

Dat ik dol ben op kleur is voor mijn inner circle wel bekend. Bij anderen vind ik het heus mooi, maar geen monochroom interieur bij ons. Dat past gewoon niet. Toen ik de matten van het Belgische merk Mad About Mats zag viel ik meteen voor de Graphic Pop-Up Collection. Deze collectie bestaat uit felle kleuren en prints in alle soorten en maten. Ze vallen meteen op maar zijn niet hysterisch en goed te combineren.

Maar er is voor ieder wat wils. Mad About Mats heeft meerdere collecties in uiteenlopende stijlen. De maten variëren ook, van een deurmat tot een mat van flink formaat. Wat ik vooral leuk vind is dat er echt leuke afwijkende maten zijn, lange smalle matten bijvoorbeeld. Die kunnen dat ene hoekje nét dat extra beetje sfeer geven.

Online favourite #2 Mad About Mats

Perfecte speelmat

Zo koos ik de PENN,  een lang en small model van 65 x 150 cm voor de speelhoek in de woonkamer. Het is een PURE model wat wil zeggen dat hij heel makkelijk schoon te houden is door het gladde oppervlak. Hij staat super bij onze nieuwe aanwinst: een wandkleed van Slowdown Studio, gekocht bij de werkwinkel in Amsterdam. Samen met de oude vintage kist uit Frankrijk en de Aykasa kratjes is het echt een leuke hoek geworden zo. Op de mat kan Tijmen fijn spelen. Jonas ligt er ook wel eens op, als hij met de babygym speelt.

De mat ligt nu een paar maanden en ik kan er serieus nog geen vlek op bespeuren. Dat is wel even anders met het kleed dat bij onze bank ligt, daar zie je werkelijk alles op. Deze mat is geweldig als je kinderen hebt, of huisdieren. Je kunt hem gewoon met een doekje met wat zeepsop afnemen. En, je kunt hem ook buiten gebruiken. Gezellig op je balkon of in de tuin!

Online favourite #2 Mad About Mats

Voeten vegen

Ik viel ook voor de PALMER, een zogenaamde SCRAPER. Oftewel een ‘walk clean’ mat. Perfect voor aan de deur naar ons balkon. Geen sneu deurmatje maar eentje van formaat, hij is 67 x 110 cm en past precies voor onze brede deur. Saaie grauwe deurmatten vind ik echt niks, en ik hou ook niet van die harde borstelmatten. Deze is gewoon goed, hij is zacht voor je blote voeten maar zorgt ervoor dat je je schoenen prima schoon kunt vegen. En het allerfijnste is dat je hem gewoon in de wasmachine op 30 graden kunt wassen! Hoe handig is dat? Ook deze mat kun je zowel buiten als binnen gebruiken. Op warme zomerdagen gebruikten we de mat ook voor de baddersessies van Tijmen.

Veelzijdig

Dat je voor iedere ruimte een mat kunt vinden van Mad About Mats lijkt me duidelijk. De Ethnic Jungle  en Sea Salt collecties zijn mijn andere favorieten. Naast de SCRAPER en PURE mat die wij hebben is er ook nog een TOUCH mat. Dit is het meest zachte model en heel geschikt voor de badkamer en de slaapkamer.

Ik zei het al eerder, deze matten zijn perfect als cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming. De verpakking is namelijk ook superhandig, je rolt hem op en neemt hem in een soort van tas mee. Ziet er heel praktisch en stylish uit. Daarmee kun je op ieder feest wel mee aankomen!

Online favourite #2 Mad About Mats

Online favourite #2 Mad About Mats

Online favourite #2 Mad About Mats

Voor deze blog kreeg ik van Mad about Mats 2 matten opgestuurd. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening geven en test alleen spullen die bij mijn blog passen.

0

12 comments

  1. Wat zien ze er tof uit zeg. Hier is dat ook nog een item die ik wil toevoegen aan mijn interieur om het wat sfeervoller te maken, maar ik vind het ook wel weer een heel lastig item om te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge