Online favourite #1 Posters van MrStarskyAmsterdam

Het internet staat zo bol van de webshops dat het soms moeilijk is om je een weg te banen door alle meuk en al het leuks. Om het kaf van het koren te scheiden besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe rubriek: Online favourites. Daarin lees je over mijn favoriete vondsten op het wereldwijde web. En dat kan nog wel eens goed van pas komen, als je op zoek bent naar een leuk cadeau bijvoorbeeld. Voor iemand die gaat trouwen, een pasgeboren baby heeft. Of gewoon lekker voor jezelf.

Dit wil je aan de muur

Ik trap af met MrStarskyAmsterdam, een supertof concept. Bij MrStarsky kun je namelijk unieke posters laten maken met de stand van de sterren op dat ene bijzondere moment. De nadruk ligt op het moment dat je kindje wordt geboren. Maar sinds kort is er nog een stijl bijgekomen die zich leent voor allerhande momenten. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je elkaar voor het eerst ontmoette, ging trouwen, je zoveel jarig jubileum vierde of misschien wel op de top van de Himalaya stond. Alles kan. Het resultaat is een prachtige, blijvende herinnering aan de muur.

Stand van de sterren

Omdat de sterrenhemel er altijd anders uitziet is iedere poster uniek. Het is afhankelijk van datum, tijd en plaats. Ook overdag staan de sterren aan de hemel, je ziet ze alleen niet. Leuk is dat MrStarskyAmsterdam de kleur van de hemel ook laat mee veranderen, overdag en ‘s nachts. De zon is ook op alle posters zichtbaar door een gele stip. Meer weten? Hier kun je alle info vinden over de sterren en hoe dat dan werkt.

Op de twee stijlen met dierenillustraties (van Studio Kars + Boom en Marta Abad Blay) staan 5 illustraties van sterrenbeelden die bij de geboorte centraal aan de hemel stonden. Deze zijn dus ook per poster anders. Als je de poster gaat bestellen zul je zien dat je een aantal keuzes kunt maken. Zo kun je uit 3 talen kiezen (Nederlands, Engels of Duits), de naam invullen hoe jij hem op de poster wilt zien, datum, tijd en plaats invullen. Mocht je nog meer kwijt willen dan heb je nog twee regels voor een mooie boodschap. Dan kies je een van de 3 beschikbare maten en wordt de poster voor je ogen gemaakt. Je ziet de hemel draaien, op zoek naar de juiste sterrenstand, heel tof om te zien!

Ik heb uiteraard even voor mijn jongens naar alle ontwerpen gekeken hoe ze eruit zouden komen te zien. Zo kon ik zien dat de kleine beer en de giraffe bij onze beide jongens centraal stonden toen ze werden geboren. De posters met de dierenillustraties zijn ook superleuk als je kindje het gaat begrijpen, dat kan hij of zijn naar zijn eigen sterrenhemel met bijbehorende dieren kijken.

Online favourite #1 Posters van MrStarskyAmsterdam

MrStarsky x AQUA

Ik wou graag iets moois in huis dat me aan de geboorte van onze twee jongens doet denken. En toen ik deze posters zag was ik verkocht: dit wil ik aan de muur! Vooral de nieuwe MrStarsky x AQUA stijl spreekt me heel erg aan omdat die zo tijdloos is en in ieder interieur past. Ik zocht iets wat simpel en mooi is, zonder al te veel poespas omdat de poster bij ons op een prominente plek in huis komt te hangen. Van de week plaatste ik mijn bestelling voor de poster van Jonas. Hij kwam na 2 dagen binnen in een plat pakket (superfijn!) en bij het openmaken vond ik de poster in het echt nog mooier. Prachtige kwaliteit papier en het lijkt wel een originele aquarel! Aangezien de collectie natuurlijk compleet moet zijn heb ik er gelijk een voor Tijmen besteld.

Online favourite #1 Posters van MrStarskyAmsterdam

Perfect cadeau

Nu het trouwseizoen geopend is hoef je niet meer verder te zoeken naar een passend cadeau. Want zeg nou zelf, die envelop met geld is toch ook maar saai? Ik zou het zelf veel toffer vinden als iemand met een origineel cadeau aan zou komen!

En mocht je nou nog iets moois zoeken voor vaderdag, ook dan ben je nog op tijd om deze supertoffe poster cadeau te doen! Want het moment dat je kind werd geboren is natuurlijk het moment dat hij vader werd, dus zo’n poster is bijzonder om te geven toch?

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge