NOOX City Kids: kraamcadeautjes voor Amsterdammertjes

Ik ben bepaald geen Chauvinist, zelfs verre van dat. Ik zal onze kinderen niet snel in een Ajax tenue hijsen. Maar toen ik het merk NOOX City Kids zag, een nieuw merk met een lijn voor kleine Amsterdammertjes werd ik wél enthousiast! Want de gedachte erachter is heel leuk, het idee om samen met je kleintje de stad te ontdekken. 

Twee Amsterdammertjes

Wij wonen dan wel in Weesp, maar onze 2 jongens zijn Amsterdammertjes. Beiden werden ze geboren in het OLVG West. Toen ik zwanger was van Tijmen woonden we nog in Amsterdam, vandaar deze keuze. En dat was letterlijk zo goed bevallen (nou ja, die bevalling was verder niet leuk ofzo, maar de zorg en mensen daar waren een feestje) dat we daar voor de geboorte van Jonas weer heen zijn gegaan.

Noox City Kids

Op pad met Dikke Duif

Dus Jonas kreeg een pakket met superleuke kraamcadeautjes voor Amsterdammertjes. Dikke Duif is momenteel favoriet, een zacht speeltje met piepgeluid als je erin drukt. Je kunt hem overal hangen met een handige lus met klittenband. Jonas speelt er graag mee en Tijmen roept altijd vrolijk ‘Jonas en de Duif!’ als we de duif bij ons hebben. Het speeltje met de grachtenpandjes werkt op dezelfde manier alleen daar zit een belletje in.

Om de stad echt te ontdekken met je kind zijn er nog twee hele leuke items; het zachte babyboekje en de momentjes kaarten. Er staan bekende gebouwen en plekken op die je in Amsterdam kunt vinden. Er komen typische dingen langs zoals het Museumplein, Centraal Station, Artis en de pont met filmmuseum Eye op de achtergrond.

Inoek en Kristi, de dames achter NOOX City Kids vertellen:
Wij hebben dit product met veel liefde ontworpen in onze eigen studio. Tijdens de productontwikkeling werken we samen met ontwikkelpsychologe Marie. Samen met haar hebben wij ons verplaatst in de belevingswereld van een jong kindje in de stad. Ons uitgangspunt is altijd dat de producten een herkenbare afspiegeling van de directe omgeving van je kindje vormen, zodat je samen de stad kunt ontdekken. Of thuis juist een momentje van rust creëert om alle indrukken van de stad te verwerken.

Noox City Kids

Nieuwe producten

En deze dames zitten niet bepaald stil, binnenkort worden er te gekke geboorteslingers toegevoegd aan de collectie. Je kunt momenteel kraamcadeautjes aanschaffen voor Amsterdammertjes en Rotterdammertjes, maar binnenkort komen daar ook Hageneesjes bij. En zo breiden ze langzaam uit, superleuk toch?

Ongeveer de helft van de collectie wordt gewoon in Nederland gemaakt. De rest komt uit Azië, maar er wordt zorg gedragen dat dit op een duurzame en goede manier gebeurd. Dat is fijn om te weten toch!

Heb jij nog een leuk idee van een typisch stads tafereel? Ik ben benieuwd! Als Maastrichtse denk ik dat een lijn voor kleine Maastrichtenaartjes ook heel leuk zou zijn! Met natuurlijk een momentjes kaart: ‘ik heb voor het eerst carnaval gevierd’! 

Je kunt de toffe kraamcadeaus van NOOX City Kids online bestellen en bij leuke cadeauwinkels als &Klevering of Big en Belg. Klik hier voor een overzicht van alle verkooppunten.

Noox City Kids

Noox City Kids
Noox City Kids

Ik kreeg deze leuke spullen opgestuurd door NOOX City Kids. Ik zal echter altijd mijn eigen mening geven en blog alleen over producten waar ik volledig achter sta. 

0

16 comments

  1. Super leuk! (en natuurlijk leuk te lezen dat je bevallen bent, in mijn oude ziekenhuis, waar ik jaren werkte ;)). Mijn zus woont in San Diego en van haar kreeg ik een boekje over deze stad om voor te lezen aan mijn kinderen, dat vond ik ook zo ontzettend leuk. Ik ben zelf een Amsterdamse dus dit had ik ook erg leuk gevonden, moet ik eerlijk zeggen.

    1. Oh wat leuk, dat je daar zo lang gewerkt hebt Lodi. Ik vond het een topplek om te bevallen. We hebben mijn neefje in Engeland zo’n grachtenpandjes knuffeltje gegeven, ook heel leuk!

  2. Wat een leuke cadeautjes! Ik vind het superleuk om orginele cadeaus te geven en toevallig is een van mijn lieve vriendinnetjes zwanger, dus deze blogartikel is perfect getimed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge