Kerst & meer bij Studio Inktvis

Ach ja mensen, het is bijna kerst. Dus ik gooi er nog even wat gezellige kaarten in en een leuk adres voor kleine en persoonlijke cadeautjes! Kortom: kerst & meer bij Studio Inktvis!

Zo vlak voor kerst had ik eigenlijk besloten dat ik het door de drukte maar even zou laten. Dit jaar geen kerstkaarten. Tot ik toch ineens een leuk stapeltje te pakken had… te leuk om niet te sturen naar een paar vriendinnen. Echte post is toch het allerleukst! De kaarten zijn van Studio Inktvis en in deze leuke webshop verkopen ze nog veel meer leuks dan enkel kerstkaarten.

Stationairy Heaven

Washi tape, notitieblokjes, stickers, postkaarten. Alles van papier waar je mij blij mee maakt. In vrolijke kleuren en met leuke illustraties. Ik ben voornamelijk fan van de Llama en Luiaard illustratie. Lekker vrolijk want het leven is al serieus genoeg.

Maar ze hebben meer dan alleen stationary. Dat maakt Studio Inktvis ook een perfect adres voor leuke cadeautjes. De ‘No Shit Sherlock’ serie vind ik helemaal geniaal. Deze mok is toch geweldig? En wat dacht je van deze geweldige Pilea pin? Perfect voor een plantenliefhebster.

Strik erom

Ik pakte al enkele kerstcadeautjes in met de Washi tape van Studio Inktvis. Daarmee maak je je cadeautje toch extra feestelijk. Strik erom, leuk kaartje erbij en het is helemaal af. Cadeautjes krijgen vind ik leuk, maar cadeautjes geven vind ik nog leuker. Dus dat maak ik er vooral graag iets feestelijks van.

Het inpakpapier dat ik heb gebruikt komt overigens van Søstrene Grene. Daar kocht ik afgelopen jaar een keer een soort van papierboek met allemaal losse vellen. Handig!

Fijne feestdagen allemaal!


4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge