In de Media

Hieronder kun je publicaties vinden die ik geschreven heb of waarvoor ik geïnterviewd ben. Via de links kun je het hele artikel lezen.

Ouders van nu Buggyproof

Voor Ouders van Nu schreef een stuk over Newcastle met kleine kinderen. Een overtocht met de ferry naar Engeland, is dat leuk? En waar moet je precies heen in Newcastle met kleine kinderen. Lees hier het hele artikel. Het artikel staat in het januari nummer van 2019.

Ouders van nu Buggyproof

Ik schreef voor de rubriek Buggyproof in de Ouders van Nu een stuk over mijn favoriete stad Lissabon. Hoe is het om met een 1-jarige op citytrip te gaan in de hoofdstad van Portugal. Hier kun je het hele artikel lezen. Het artikel staat in de special voor het In de Wolken Festival dat in oktober 2018 uitkwam. 

Mindful Moms

Op Mindfulmoms.nl praat ik over moederschap, hoe ik het ervaar en over mijn kinderwens die ik al heel lang had en wat mensen die me niet kennen waarschijnlijk niet wisten. 

Kleine Globetrotter Magazine

Voor Kleine Globetrotter Magazine (een heel tof online magazine over reizen, helemaal gratis!) schreef ik een stuk over 48 uur in Amsterdam met een peuter. Lees het artikel hier.

MOMmag

Op MOMmag.nl kun je meer over mij en het moederschap lezen in de rubriek MOMtalk. 


The Babyproject

Voor The Baby Project interviewde Donna mij over mijn zwangerschapsverlof. Één dag later beviel ik van Jonas. 🙂

Femke met Verlof / The Baby Project


Avonturen Sparen

Voor avonturensparen.nl schreef ik een blog over kidsproof uitjes in het Gooi. Lees het hele artikel hier.