The time is NOW

1 januari 2018 begin ik mijn blog…. nee, the time is NOW heb ik besloten. Er is namelijk geen perfect moment. Dus ik begin, nu, hier op thethingswelike.nl en deel vanaf nu alle dingen die ik leuk vind. Waarom dan the things we like? Omdat ik dingen graag samen doe, met mijn gezin, met vriendinnen, mijn ouders of broer. Leuk als je meeleest en je hier misschien tips of ideeën vandaan haalt waar je iets aan hebt.

Hier kun je al wat meer over mij en de reden achter deze blog lezen. Deze blog gaat over positieve dingen. Dus hier een lijsje met mijn persoonlijke geluksmomenten, want écht, voor mij zit het in de kleine dingen..

de eerste slok van een goede cappuccino – wakker worden door het gezang van Tijmen – voorpret als je een reisje hebt geboekt – een onverwachts kaartje in de brievenbus – de eerste lentedag dat je zonder jas naar buiten gaat – een mooie foto – mijn vriend als papa van onze zoon zien – slapen onder verse lakens – als je een unieke plek ontdekt – lekker eten – een lief stemmetje dat mama roept

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat zijn jullie geluksmomenten? Ik ben benieuwd!

 

 

The Things I Like

0

4 comments

    1. Ahhh leuk Stephanie! Ik ben nog volop bezig want wil de site al wat gevuld hebben. Maar denk dat ik over een week of twee de boel écht lanceer. In jouw geluksmomenten kan ik me trouwens ook helemaal vinden! 🙂

  1. Leuk Fem!!
    Mijn geluksmomenten zijn: samen met een vriendin lachen om humor die alleen wij snappen, onder een fris gewassen dekbed kruipen, een schone vuilniszak in de prullenbak aantreffen, de geur van de natuur, een kop gloeiendhete koffie verkeerd, naar mijn kinderen kijken als ze zich onbespied wanen en geconcentreerd bezig zijn, een helderblauwe hemel, de zon op mijn gezicht, snowboarden op een heldere dag op een rustige piste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge