Flow Amsterdam maakt iedere kinderkamer leuker

Een voorliefde voor walvissen. Dat had ik op de een of andere manier altijd al. En toen kwam Jonas. Dan raak je sowieso ‘besmet’ met walvissen, dat snap je wel. Op zijn eerste verjaardag kregen we ze in grote getale cadeau. Alleen maar leuk. Flow Amsterdam heeft Moby in hun assortiment. Juist ja, een walvis.

De collectie van Flow Amsterdam bestaat uit vrolijke rookmelders, nachtlampjes, bijtspeeltjes en de zogenaamde babycomforters. Die laatste is een knuffel met een soort muziekdoosje erin die verschillende geluiden kan maken om je kindje te helpen met in slaap vallen. Je kunt kiezen uit een hartslag geluid, een waterval en twee verschillende melodietjes. Na een tijdje gaat hij vanzelf uit, maar als je kindje begint te huilen slaat hij weer aan. De babycomforter kan een onrustige slaper heel veel rust bieden. Ideaal ook voor pasgeboren baby’s die in de buik altijd de hartslag van mama hoorden.

Flow Amsterdam

Fan van Moby

Hier thuis zijn we vooral dol op de Moby (nacht)lampjes. We begonnen met een kleintje en deze werd uitgebreid met het medium model en wat mini’s. We hebben dus een hele familie. De medium lamp is lekker groot en superleuk voor op de kinderkamer! Nachtlamp Moby is van zacht vinyl (kindvriendelijk BPA-, en loodvrij) en door zijn simpele maar mooie vormgeving past hij in iedere kinderkamer. Het allerleukste is dat je erop kunt slaan waardoor hij verschillende kleuren laat zien.

De lamp is energiezuinig (led verlichting) en je kunt hem simpel opladen met een micro usb verbinding. Hij wordt niet warm en is hufterproof. Ja, ik kan het weten want er vliegt hier regelmatig een Moby door de kamer. Tsja, wat zal ik zeggen….#boysmom.

Flow Amsterdam

Met je koppie op de verpakking

Ja en hoe grappig is het dan dat Tijmen sinds kort met zijn koppie op de verpakking van Moby medium staat? Bij Flow Amsterdam vonden ze de foto van Tijmen die met zijn Moby’s knuffelt zo leuk dat ze me vroegen of ze hem mochten gebruiken. De nieuwe verpakking kwam gisteren binnen en Tijmen zei; huh, dat ben ik! Waarom? Om het vervolgens aan iedereen te laten zien.

En nog leuker, wij mogen ter ere van deze leuke nieuwe verpakking een Moby medium weggeven! Geweldig voor iedere kinderkamer! De winactie loopt via Instagram, maar als je onder mijn blog een reactie achterlaat ga je sowieso mee in de loting. Vertel mij waarom je deze graag wilt winnen en waar hij komt te staan als je wint! Woensdag 12 juni zal ik de winnaar bekend maken.

Flow Amsterdam
Flow Amsterdam
Flow Amsterdam
Flow Amsterdam
Flow Amsterdam

Bedankt voor de mooie Moby’s Flow Amsterdam!

4

8 comments

  1. Wow dat zijn wel goals hoor, op de verpakking shinen van zo’n toffe lamp. Heel tof!
    Bij ons zou Moby op het kamertje van Sam komen te staan. Deze moet nog helemaal ingericht worden maar Moby zou een goed begin zijn! Keet heeft al een grote Nijntje en met deze coole walvis kan hij daar wel tegenop 😉

  2. Oh wat leuk! Ik denk dat Ezra dit echt heel leuk zal vinden.. Hij is 4 en heeft nog vaak moeite met in slaap komen. Kruipt regelmatig in ons bed om in slaap te vallen. Misschien dat dit een nieuw vriendje voor hem kan zijn en hem helpt toch op z’n eigen kamer te slapen. En trots z’n eigen bed in kruipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge