Een overview van growUP tijdens showUP september 2018

Mijn eerste keer showUP.. zondagochtend ging ik, samen met Jonas, naar de Expo Haarlemmermeer om een kijkje te nemen bij deze inspirerende beurs voor woonaccessoires en veel meer. En de conclusie van mijn ochtend hier is: volgende keer weer en dan wél de hele dag! Ik had nu maar 2,5 uur dus ik besloot dat ik enkel ging kijken bij de growUP. De naam zegt het al een beetje, hier vind je de mooiste kindermerken. En ik voelde me ondertussen ook een beetje als een kind in een snoepwinkel, tussen al dat moois. Deze beurs heeft een heel hoog ‘hebben!’ gehalte. 

In mijn fotoverslag een kleine greep uit het aanbod. Want ik had nog zoveel meer willen zien. Ik heb de beurs van februari al in mijn agenda geblokkeerd. Dan ben ik daar dus weer. De HELE dag. Heel tof om te zien dat er steeds meer merken bezig zijn met duurzaamheid. Bewust omgaan met materialen, goed voor mens en dier, nadenken over verpakkingsmateriaal enz. Daar word ik echt blij van!

growUP tijdens showUP

growUP tijdens showUP

growUP tijdens showUP

Flow Amsterdam komt binnenkort met mooie nieuwe items zoals deze speciale slaapknuffel met geluidjes om je baby te troosten en een slaaptrainer. En zie je het goed? Ja je ziet het goed, Jonas staat op de flyers en folders van Flow! Wij zijn fan van hun mooie producten!

growUP tijdens showUP

Ik ben helemaal weg van de schattige slofjes en schoentjes van Boumy.  Ze worden handgemaakt met het zachtste leer zodat je kindje goed uit de voeten kan met de flexibele schoentjes. Perfect voor de eerste stapjes en daarna.

growUP tijdens showUP

growUP tijdens showUP

Wij als nijntje fans zijn natuurlijk helemaal weg van de lampen van Mr Maria. En hoe leuk is die Snuffie?! Snurk had de collectie van volgend jaar al hangen. Ik vond dit de leukste print en er bleek een prachtig verhaal achter te zitten. De Paper Zoo collectie is speciaal gemaakt voor het UMC ziekenhuis. Het beddengoed ligt daar op de kinderafdeling. Je kunt nu ook zo’n zelf tof overtrek kopen en van elk verkocht Paper Zoo dekbed wordt  €1,- gedoneerd aan het Cancer Center Amsterdam. En vanaf volgend jaar kun je het dus ook aantrekken! 

growUP tijdens showUP

growUP tijdens showUP

Misschien heb je BORO*MINI al eens voorbij zien komen op mijn Instagram of blog. Prachtig toch, deze handgemaakte items. En het verhaal is nog mooier. Op de blog van Mirjam Hart lees je het hele verhaal en kun je voor je eigen mini en die van een vriendin een mooie badcape winnen!

growUP tijdens showUP

Noox City Kids is een nieuw merk met superleuke babyitems voor kleine Amsterdammertjes en Rotterdammertjes. Ze hebben allemaal leuke plannen! En bij Fresk viel ik ook op alle mooie pastelkleuren en prints, van slaapzak tot serviesgoed.

growUP tijdens showUP

Nanami, prachtige kleuren, materialen en vormgeving. Verliefd op dit merk (en het logo!)!

growUP tijdens showUP

Bij Trixie Baby introduceerden ze nieuwe collecties, waaronder heel mooi bamboe servies en babyspeelgoed. Het servies is met verschillende mallen gemaakt en van prachtige kwaliteit. De buitenkant is egaal gekleurd en de binnenkant is licht met een dier. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen hun eten aantrekkelijker vinden als ze van een licht bord eten.

growUP tijdens showUP

growUP tijdens showUP

Dé Instagram hit van dit moment, de Aykasa kratjes bij Eef Lillemor. Ik heb ze ook en ben er superblij mee, multi inzetbaar! En het klassieke House of Jamie vond ik ook erg mooi. Prachtige stoffen en kwaliteit.

growUP tijdens showUP

Ik werd blij van de vrolijke illustraties van Bora Shop!

growUP tijdens showUP

En Makii doet hetzelfde, ze maken illustraties waar je instant blij van wordt. Ze hadden leuke nieuwe dingen zoals raamstickers en stickerplaten die je keer op keer opnieuw kunt beplakken.

Welk merk springt er voor jou het meeste uit? 

0

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge