De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

Als je je eerste kindje verwacht moet je als het goed is nog een hele waslijst aan spullen aanschaffen. Bij een tweede (of derde, vierde..) baby heb je al heel veel in huis, zeker als ze elkaar vrij snel opvolgen. Kraamcadeautjes kopen word dan ook een stuk moeilijker. Want wat geef je iemand die al bergen speelgoed, knuffels, boeken  en kleertjes heeft? In dit lijstje vind je de leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft… persoonlijke cadeaus met naam!

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

&Oskar

Dit prachtige prentenboek vertelt het verhaal van Olifantje Oskar. Voor ieder kind een uniek verhaal want Oskar kan je naam raden en gaat alle letters af tot de naam compleet is. Bij korte namen worden de pagina’s opgevuld met extra pagina’s om het verhaal even lang te maken. Met een boek kan een pasgeboren baby natuurlijk nog niks maar ik vind boeken écht vaak de mooiste cadeaus die je kunt krijgen. Met Tijmen zijn we vroeg begonnen met voorlezen en iedere avond voor het slapen gaan komen de prentenboeken tevoorschijn.
www.oskarcollection.com

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

MrStarskyAmsterdam

Een magische sterrenhemel…met deze poster vereeuwig je het moment van de geboorte van je kleintje. De stand van de sterren is namelijk afhankelijk van het moment en de plaats van geboorte. Iedere poster is dus uniek. De illustraties op de poster zijn ook afhankelijk van sterrenbeelden die bij de geboorte centraal stonden. Er zijn twee illustratiestijlen waaruit je kunt kiezen en de poster kan besteld worden in 3 verschillende maten. Als het kindje overdag is geboren staan er ook sterren, dus geen zorgen! De hemel is dan lichter blauw op de poster en de zon is zichtbaar. Ontzettend leuk voor op de babykamer! Kinderen zullen deze poster, naarmate ze ouder worden ook geweldig vinden, dan kunnen ze alles benoemen.
mrstarskyamsterdam.com 

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

Huisjeno56

Bij de webshop huisje no56 kun je ook veel leuke naamproducten vinden. Van letterpopjes tot naambordjes en rammelaars. Stuk voor stuk handgemaakte en dus unieke, vrolijke cadeautjes voor pasgeboren kindjes. Het naambordje van Tijmen pronkt hier op ons Ikea Ypperlig rek. De dames achter huisjeno56 bedenken constant leuke nieuwe dingen dus als je hun Instagram pagina volgt zie je regelmatig nieuwe producten verschijnen die allemaal zo op je wishlist kunnen.
huisjeno56.nl

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

Bezisa

Zachte kleuren vilt gecombineerd met blank hout. Bij Bezisa koop je de mooiste speedkoorden, wagenspanners en rammelaars. Ik ben erg verliefd op de wagenspanners omdat ze zo mooi zijn in hun simpelheid. Je kunt als persoonlijke touch een leren label of viltje met naam toevoegen. De kleine kan dan lekker in de kinderwagen staren naar blaadjes of origami vogels. De leren speedkoorden met naam zijn ook prachtig.
bezisa.nl

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

EBZO

Naast dat je bij Ebzo toffe sweaters kunt kopen met teksten hebben ze nu iets nieuws: een geboortedekentje. Op het dekentje staat een lijn die even lang is als de lengte bij geboorte. Verder worden ook het gewicht, datum, tijd en de geboorteplaats weergegeven. Een lekker zacht dekentje van 68 x 90 cm voor alles en nog wat! Handig voor onderweg in de kinderwagen, in het wiegje enzovoort. Verkrijgbaar in 4 kleuren waaronder prachtig okergeel!
ebzo.nl

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

CRE8

Wat dacht je van een naamlamp of naampuzzel? Deze lampen en puzzels worden gemaakt van plexiglas en berkenmultiplex met een lasersnijder op een sociale werkplaats in Amsterdam. Je kunt kiezen uit negen mooie kleuren voor de lamp dus er zit altijd wel iets bij dat past bij de babykamer. Voor de puzzel kies je uit een van de 4 kleurpaletten. De puzzel bevat kleine stukjes en het advies is om er pas mee te spelen vanaf 3 jaar. Voor die tijd is het een pronkstuk op de kinderkamer!
c-r-e-8.nl

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

The Birth Poster

Strakke lijnen of een schetstekening op 1:1 schaal van je pasgeboren baby. Simpelheid in zijn puurste vorm, dat moet wel van Zweedse bodem komen! The Birth Poster stond al op mijn wishlist toen ik hem de eerste keer zag. Ik zie ze voor me in een mooie houten lijst boven ons bed. Meer een cadeau voor de ouders dus, maar later een prachtig aandenken voor je kind!
thebirthposter.com

De leukste kraamcadeaus voor iemand die alles al heeft

Ha, nu heb ik meteen mijn wishlist af! 😉 Maar ik ben natuurlijk ook benieuwd of jullie nog leuke tips hebben betreft unieke kraamcadeaus! 

Alleen de hoofdafbeelding is door mijzelf gemaakt. De rest van de foto’s komen van de bewuste webshops die ik noem.

1

16 comments

  1. Wat een leuke lijst met mooie spulletjes!! &oskar, the birth poster en het Ikea ypperlig rek hangt hier mooi aan de muur 🙂 🙂 de sterrenhemel posters zijn te leuk!! …wat misschien een mooie aanvulling zou zijn is een voedingskussen van Nanami, een tramkoffertje van kidsboetiek, Oyoy houten speelgoed konijn en een Liewood puzzel… echte unieke kraamkadoos!

  2. Er staan leuke tips tussen zeg, maar ik kan er ook nog een aantal leuke opnoemen. Er is ook zoveel leuks te koop en er zijn zoveel handmade shopjes die óók nog eens een heleboel leuk spul hebben. Veel liever dan een setje kleertjes dat net niet mijn smaak is! (al gebruik ik mijn blog ook wel eens om te hinten, haha!)
    Jennifer onlangs geplaatst…Bakerpraatjes: jongen of meisje?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge