De ideale mom bag van Studio Noos

Ik zal maar niet vertellen hoeveel tassen ik heb. Teveel. Of ik ze allemaal gebruik? Uhm nee, eigenlijk niet, ik zou wel even een Marietje Kondo kunnen toepassen en ze weg kunnen doen. Maar das een ander verhaal. De tassen van Studio Noos blijven sowieso in de collectie, want ze zijn mijn nieuwe lievelings! 

Ken je dat? Je halve leven meesjouwen in je tas? Of eigenlijk ook het halve leven van je kind. Want jemig, wat moet je toch veel meenemen als je jonge kinderen hebt. Luiers, doekjes, flesjes, speentjes. Nou ja, ik hoef het eigenlijk niet te vertellen want je weet het toch wel. Gelukkig wordt het spul steeds minder naarmate ze ouder worden. Hoera, weer een beetje meer ruimte voor jezelf in je tas! 

Waarom een tas van Studio Noos?

Maar die tas dus, van Studio Noos, dat is er echt eentje die je wilt. Hebben. Want: 1. Hij past om iedere kinderwagen en dat is gewoon reuze handig. 2. Hij is super stylish, maar op een coole en nonchalante manier. Weg met die suffe tassen die je bijpassend bij je kinderwagen kunt kopen. Daar heb ik dus nooit iets aan gevonden. 3. Je leven past erin. En dat van je kind. Of twee. 4. Hij hangt ook gewoon lekker om je schouder en je hoeft er niet eens een moeder voor te zijn. Want cool is deze tas sowieso. Of je nou op stap gaat met je kinders of alleen. 5. Er zit ook nog eens een goed verhaal achter. Daarover ga ik je nog even wat meer vertellen. 

De tassen van Studio Noos worden namelijk gemaakt door een stichting in eigen land waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zo aan het werk te gaan en iets moois te maken. Mooi vind ik dat. Je denkt misschien, dat is best pittig, 50 euro voor een ‘simpele’ tas. Maar bedenk je dat je dus ook iets moois hiermee steunt.

Dat wordt nog moeilijk kiezen

En deze tassen zijn daarbij gewoon echt kwalitatief mooi, superstevig en lekker groot. Ik heb er twee, de oranje rib en de leopard en de stoffen zijn prachtig. Ook ideaal als je op reis gaat en een extra tas mee wilt nemen want deze tas vouw je makkelijk op. Het enige wat ik misschien nog zou willen toevoegen is een simpel vakje aan de binnenkant. Want ik ben altijd aan het zoeken naar mijn telefoon. Maar verder: superblij met deze mooie musthave. Er komen steeds mooie nieuwe printjes en stoffen bij. Deze Golden Sunrise mom bag is ook al zo prachtig bijvoorbeeld! De keuze is reuze, je bevindt jezelf op gevaarlijk terrein als je voor een nieuwe tas gaat shoppen. Voor je het weet heb je er twee. Ik heb je gewaarschuwd! 😉

Welke tas van Studio Noos is jouw favoriet? 

4

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge