Bergstein: laarzen voor ieder seizoen (+winactie!)

Wij hebben een peuter in huis. En die peuter draagt het liefst alleen laarzen. Jup, ook in de zomer. Nu kunnen we daar wel hard tegenin gaan, geloof me dat doen we soms ook. Hup, sandalen aan en gaan! Maar zoals iedere ouder het begrip ‘choose your battles’ wel kent heb ik daar niet altijd zin in. En waarom zou je ook niet gewoon je laarzen aankunnen? Laarzen voor ieder seizoen…dat kan gewoon!

Laarzen in de zomer?

Die dwarse peuter van ons is gelukkig niet altijd dwars. Veelal is Tijmen een gezellig en vrolijk kind. Een kind dat lekker rondbanjert, dol is op buitenspelen, steppen en goed lijkt te gedijen in alle klimaten. Tijmen heeft er geen problemen mee om met 38 graden zijn laarzen aan te doen. Dat ik het al warm krijg als ik er naar kijk is bijzaak. Ik ging toch even zoeken op het wereldwijde web en kwam er achter dat Bergstein – wie kent die leuke kleurige laarsjes niet? – nu ook lage laarsjes heeft. Oftewel, een Chelsea boot, perfect passend voor het zomerseizoen en staat heerlijk eigenwijs!

De gele laarsjes kwamen binnen en – verrassend – Tijmen wou ze meteen aan. Sindsdien krijg ik ze nog amper te pakken. Hij slaapt er nog nét niet mee. Het is dat ik hem overgehaald kreeg een dagje zijn sandalen aan te doen zodat ik ze even kon oppoetsen voor deze foto’s. En nu ik ze zo aanzie bij Tijmen vind ik het eigenlijk wel een prima plan, die laarzen in de zomer. Zijn voeten komen minder vies uit de strijd want de laarzen houdt hij over het algemeen wél aan. Dit in tegenstelling tot andere schoenen, die moeten vaak meteen uit als we ergens zijn. Gevolg: zwarte voeten.

Plensbuien in de herfst

Het is natuurlijk geen gegeven dat het een hele natte herfst gaat worden, maar na zo’n droge zomer als deze zou je toch denken dat er behoorlijk wat plensbuien zullen gaan vallen komende herfst. Dat vraagt om een hoger paar laarsjes: de rainboot. Die hadden we al in ons assortiment en nog wel in Tijmens ‘lieve kleur’ (zo noemt hij dat, zijn lievelingskleur) blauw. Perfect om mee in de plassen te stampen en de buien te trotseren. Regenjas + laarzen aan en gaan. De hele dag binnen zitten vind ik geen optie dus ook als het herfstachtig weer is probeer ik naar buiten te gaan met de kids. Met de hogere laarzen ben je in ieder geval verzekerd van droge voeten. Hup de bossen in, mooie bladeren zoeken en, hoewel de herfst mijn minst favoriete seizoen is, genieten van de mooie kleuren in de natuur!

Warme wintervoeten

En dan komt de kou. Dus laat de laarzen maar staan want daar krijg je ijsklompjes in…toch? Nee hoor, met de Winterboot van Bergstein ben je verzekerd dat je kind warme voeten heeft. Deze laars is goed gevoerd van binnen. En je kunt hem nog eens extra goed sluiten om de kuit door middel van het trekkoordje. Dus kom maar door met die sneeuw over een tijdje, wij hebben al een mooi groen paar klaar staan!

De laarzen beginnen bij maat 19 en gaan tot en met maat 35. Ze zijn gemaakt van duurzaam natuurrubber en blijven heel lang mooi. Je wast ze het beste met een sopje en eventueel een schuurspons voor de hardnekkige vlekken. Dan gaan ze heel lang mee. Tenzij je kind, zoals die van ons, in 1 jaar tijd 4 schoenmaten groeit…maar dat is een ander verhaal! Gelukkig kan Jonas ze over een tijdje ook nog aan. : )

Winnen!

Zoals je leest, laarzen kunnen het hele jaar! En omdat we aan het genieten zijn van zo’n heerlijke zomer mag ik van Bergstein een paar Chelsea boots weggeven! Hoe je mee kunt doen? Volg mij op Instagram, laat me je favoriete kleur weten en de maat die je zou willen en tag 2 (of meer) vrienden. That’s it! Good luck! Zondag 5 augustus trek ik een random winnaar.

*Bergstein moet uitgaan van de voorraad dus de kleur kan niet 100% toegezegd worden.

Voor deze blog kreeg ik van Bergstein laarsjes opgestuurd. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening geven.

1

10 comments

  1. Haha, wat grappig dat de laarsjes zo goed bevallen dat je zoontje ze niet meer uit wil doen. Onze kids lopen met dit warme weer het liefst op blote voeten, het kost me veel moeite om ze schoenen of slippers aan te doen als we naar buiten gaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge