The time is now. Dat zeg ik dus al een paar jaar. Een blog opzetten staat al die tijd op mijn to do list. Maar nooit lukt het me om de tijd te vinden. Want ik stel mezelf nogal wat eisen. Het moét meteen perfect zijn. Dus ik begin en stop weer. Nu geen excuus meer. Ik wil dit, dus ik ga dit doen. En het hoeft niet meteen perfect. Welkom op thethingswelike.nl, een blog over de goede dingen des levens!

Ik vind het leuk om dingen te ontdekken. Dat kan een nieuw koffietentje om de hoek zijn maar ook een toffe plek om te slapen ergens in Verweggistan. Als mensen vragen om tips geef ik die graag, dat doe ik al jaren. Dus waarom niet alles bij elkaar op één plek? Deze blog dus. Over leuke dingen; van uitjes in eigen land als vakanties verder weg. Maar ook over mooie spullen, want ik speur graag op het wereld wijde web naar leuke (kinder)kleding, inspiratie, woonspullen, noem maar op.

Samen met mijn vriend Dennis en zoontje Tijmen woon ik in Weesp. Ik werk met veel plezier in Amsterdam Noord als studiomanager voor een fotografen duo. Daarnaast ben ik auteur voor de reisgids Time to Momo Amsterdam. Daarvoor ben ik regelmatig in de stad op zoek naar de leukste adresjes waar ik over schrijf op de Time to Momo blog.

De foto’s hieronder zijn genomen tijdens onze laatste vakantie in Portugal, mijn favoriete vakantieland. Daar zul je hier regelmatig over lezen. Net als over Maastricht, de stad waar zowel ik als Dennis vandaan komen.

Leuk als je meeleest!