3 fijne titels van Snor om cadeau te doen (of zelf te houden)

Nog op zoek naar last minute cadeau inspiratie? Look no further! Een boek is altijd goed toch? Zeker als het een leuk boek betreft, met een dikke vette knipoog en een portie humor. Daar hou ik van. Deze 3 titels van Uigeverij Snor zijn perfect voor onder de boom!

Oh nee hé, alweer een zelfhulpboek

52 manieren om mindful de week door te komen, 365 x gezond eten en 1000 manieren om je leven zin te geven. We kennen ze allemaal, we hebben ze zelfs allemaal wel eens gekregen. Een zelfhulpboek. Jakkes! Het woord alleen al. Allergisch voor. Op rommelmarkten kom je de meest hilarische titels tegen, nog helemaal nieuw. Dat is dan wel weer lachwekkend. Maar wat moet je er verder mee? Juist, niks.

De 3 titels die ik in deze blog bespreek gaan je ook helpen. Tot op zekere hoogte want ze maken je leven een stukje makkelijker. Maar dan op een leuke manier. Beloofd!

Wat zeg je?

Mijn zoon was net twee toen hij me ‘pikkie’ noemde. Wat zeg je?! Ja, dat is precies wat ik ook dacht toen hij het zei. Sindsdien zegt hij wel vaker gekke of grappige dingen. Sinds het ‘pikkie’ moment ben ik zijn woorden en uitspraken gaan opschrijven. En dat zijn er veel, geloof me. Want hij stopt niet met praten. Tijmen praat. Altijd. Schijnt ie van mij te hebben. Mijn moeder zat tijdens het ontbijt altijd verborgen achter de krant naar mijn verhalen te luisteren. Oh nee, ze deed net alsof. Ze zei ja..hmmmhmm.. Maar soms werd ze betrapt, dan had ik door dat ze niet luisterde.

Haha ik voorzie dit soort taferelen hier ook al aan de keukentafel. Laten we hopen dat Jonas ons over een jaar of anderhalf niet ook de oren van onze kop lult (sorry for my words). Nee hoor, ik lach me rot, vind het stiekem berengezellig dat Tijmen zo’n kletskous is.

Hilarische dingen zegt hij. Die schrijf ik nu dus allemaal op in dit superleuke boekje waarin je de verzamelpraat van je kind (of kleinkind) kan vereeuwigen. Voorzien van grappige illustraties en gevatte woorden en zinnen schrijf je hier dus alle klets van je kind op. Hoe leuk is dat. Want ik kan je vertellen, als je het niet doet is dat punt 1 heel erg zonde en punt 2 ga je die uitspraken sowieso vergeten.

Wat zeg je? – Lien Geeroms – Uitgeverij Snor € 9,95

Relax Mama in de keuken

Dat ik dit hele jaar zo ongeveer achter de feiten aanloop is iets wat als een paal boven water staat. Relaxen in de keuken is iets wat momenteel niet in mijn wereld voorkomt. Helaas. Goed voornemen voor  nieuwjaar is om dat wel weer eens te gaan doen. Zaken op orde en een gezonde maaltijd op tafel, zonder al teveel stress.

Dit boek komt dus uitermate goed van pas. Het staat niet alleen bol van de gezonde recepten die je ik-lust-ineens-niks-meer kind (in die fase zijn wij beland) hopelijk wel lust maar er staan ook handige tips in. Over hoe je het gezellig aan tafel houdt enzo. En; voor ouders die zich zorgen maken over hun niet etende kind; wat heeft je kind nou echt nodig en hoe zorg je dat hij of zij langzamerhand wél iets gaat lusten? Handig toch?

Relax Mama in de keuken – Elsbeth Teeling – Uitgeverij Snor € 16,99

Huishoudkalender

Ja mensen, zo blijven radijsjes knapperig en 51 andere prangende vragen waar je altijd al het antwoord op wilde weten. Ze staan in de huishoudkalender. Het ideale cadeau voor jezelf, je moeder, je schoonmoeder of je ietwat irritante collega.

En zo kan het zomaar zijn dat je tot inzicht komt dat uien en knoflook het liefst alleen zijn en dat je aandachtig naar avocado’s moet luisteren. Serieus interessant!

Dit leuke tafelmodel zet je ergens neer in je keuken en geeft iedere week een nieuwe, zeer bruikbare tip. Zonder datum dus ieder jaar opnieuw te gebruiken. De illustraties zijn erg mooi en gemaakt door het Utrechts designduo ‘We are out of office’.

Huishoudkalender – Inez van Eijk – Uitgeverij Snor € 14,99

Winnen?

Winnen!! Ja leuk! Ik mag van Uitgeverij Snor van elke titel 1 exemplaar weggeven. Reageren kan via mijn Instagram of onder deze blog. Vertel mij wie je graag wil verrassen en met welke van deze 3 titels. Donderdag 20 december maak ik de winnaars bekend.

3

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge