2018: een frisse start!

Zo. De decembermaand is weer achter de rug! Altijd een hele drukke. Druk op het werk, dan alle feestdagen en mijn beide ouders zijn ook nog jarig. Maar we hebben het, een oorontsteking van onze kleine man verder, weer allemaal overleefd. En het was gezellig. Maar ik vind het ook altijd weer fijn als de rust een beetje terugkeert.

Kerstboom eruit, Ypperlig erin

Zo ook in huis. Hup kerstboom eruit, in ons geval een hangende boom aan de muur die ik vorig jaar zelf maakte omdat we toen een kruipende baby in huis hadden en ik het qua ruimte totaal niet praktisch vond. Nu was de muur ineens weer leeg. Ik was even op instagram aan het turen en zag zowel bij @koseligblog & @missjettle een superleuk rek aan de muur hangen (bedankt voor de inspiratie dames!). Het was het Ypperlig wandrek van Ikea. Ik scheurde nog net niet meteen naar het Zweedse warenhuis om hem te halen, want zoiets zocht ik dus nog; een perfect rek voor al je kleine schatten, kaartjes, foto’s enz. Je kunt er eindeloos mee stylen dus ik denk dat we er lang plezier van gaan hebben. En dat voor maar 15 euro. Blij met deze budget vondst! Ook ideaal trouwens voor op de kinderkamer, want hij zou leuk dienst kunnen doen voor een hoop kinderboeken.

Nieuw jaar, nieuwe plannen

Een nieuw jaar betekent een frisse kalender met lege pagina’s! Ik had er nog geen dus bij Sissy Boy kocht ik de familieplanner van Tinne+Mia. Ik ben namelijk heel slecht in online agenda’s bijhouden, dan raak ik het overzicht volledig kwijt. We hebben een tijdje een app gehad waarin zowel ik als vriendlief afspraken konden zetten zodat we overzicht hadden maar daar kwam niks van terecht. Deze familieplanner is lekker groot, 1 pagina per week en je zou ‘m kunnen invullen voor 6 personen. Die ruimte is fijn en overzichtelijk. De kwaliteit is erg mooi, fijne kleuren en dikke pagina’s. Als je er nog een zoekt, je koopt ‘m nu hier in de aanbieding!

Wat zijn eigenlijk onze plannen voor komend jaar? Ik noemde het al even in mijn vorige blog, een terugblik op afgelopen jaar. We krijgen er weer een kleintje bij. Ik ben nu 31 weken zwanger en als alles goed gaat komt de kleine spruit ergens rond 5 maart. De komende weken staan dus in het teken van verlof (1 februari) en de laatste dingen klaarmaken voor de komst van ons nieuwste gezinslid. Een weekendje weg in Nederland staat nog op de planning. Carnaval slaan we over dit jaar, ik zie mezelf niet hossend met 37 weken zwanger Maastricht doorrennen.

In mei 3 weken naar Portugal staat ook vast, zo vertelde ik al eerder. Ook hebben we twee bruiloften in de agenda staan, waarvan 1 op een te gekke locatie, dus daar maken we meteen een weekend weg van. Daarover zal ik tegen die tijd zeker bloggen. Een tripje naar Newcastle met het hele gezin staat ook in de kinderschoenen, maar we moeten nog even kijken wanneer. Daar komt namelijk ook weer een neefje of nichtje aan. Genoeg leuks in het vooruitzicht dus!

Blogplannen

Qua bloggen ben ik van plan de komende tijd veel aandacht te besteden aan vakantiebestemmingen, dus mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor aankomend jaar, hou mijn blog in de gaten! Portugal, Griekenland en Indonesië zullen sowieso aan bod komen. Ook zal ik hier aanwinsten delen die ik onlangs aanschafte voor baby no2, inclusief een weggeef/winactie. Reviews over producten komen ook aan bod, ik ben momenteel bezig met een fotoalbum.

En ik heb besloten dat ons oude, saaie witte bekraste servies langzaam de deur uitgaat om plaats te maken voor mooier servies. Hier en daar heb ik al mooie dingen hoor. Het moet een mix en match gaan worden van wit in combinatie met pastelkleuren. Met wat vrolijke prints ertussen. Op bovenstaande foto’s zie je al 2 nieuwe vondsten, een lief bordje van Bloomingville Mini en een fijne mok van Zusss. Op het wensenlijstje staan sowieso deze van Studio Iris van Tricht, die zijn te gek voor warme choco!

Wat zijn jullie plannen voor komend jaar? Ik ben benieuwd! Rest mij natuurlijk nog te zeggen: een happy 2018 voor jullie allemaal!

2018: een frisse start!

2

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge